Probalance Therapiepraktijk

massagetherapie | voedingsadvies

Maak kennis met ons

Probalance Therapiepraktijk

In 2005 is Probalance Therapiepraktijk ingeschreven bij de KvK door Carine van Zomeren. In eerste instantie vanuit haar woonhuis in Vuren, maar al snel werd de ruimte te klein. Carine verhuisde met haar praktijk naar de Mussenlaan 1a in Vuren en bouwde een bloeiende praktijk op.
In 2016 voegde Arie Putters zich bij haar als gewichtsconsulent en samen vormen zij nu een hecht team. Maak hieronder kennis met Carine en Arie. Maak een afspraak met ze voor een een oriënterend gesprek.

Carine van Zomeren

Mijn naam is Carine van Zomeren en sinds 2005 werkzaam binnen mijn praktijk Probalance. Een gezonde praktijk, waarin ik als gediplomeerd therapeute al jaren met veel betrokkenheid mensen met diverse klachten behandel. Zoals pijnklachten en/of bewegingsbeperking van o.a. nek, hoofd, schouders en rug. Ook voor klachten zoals een tenniselleboog, fybromyalgie, artrose en achillespeesontsteking kunt u bij Probalance terecht.

Een gezonde levensstijl heeft mij altijd al bezig gehouden. Ik kan erg genieten van het bereiden én eten van een gezonde maaltijd. 
Ook vind ik het heerlijk om buiten te bewegen zoals wandelen en fietsen in de natuur. Ondertussen de dag doornemen en op die manier ontspannen. Dat voelt heerlijk!
Dit wil ik ook in mijn praktijk overbrengen op mijn cliënten, daarom neem ik de cliënt tijdens het gewichtsconsult ook weleens mee naar buiten. Samen evalueren, voedingsadviezen en tips verstrekken en calorieën verbranden en ontspannen buiten in de frisse lucht.
Lichaam en geest zijn echt gebaat bij bewegen!    

Arie Putters

Mijn naam is Arie Putters en sinds 2016 werkzaam bij Probalance als gewichtsconsulent.
Als gediplomeerd gewichtsconsulent begeleid ik gezonde volwassenen met over- of ondergewicht.
Ik ben mijn hele leven al op en top een sportman met een grote affiniteit voor gezondheid.
Daarom neem ik ook deel aan evenementen als de Roparun (fondswerving kankerbestrijding) en de Amsterdam City Swim (met hetzelfde doel maar dan ten behoeve van de bestrijding van ALS).
Daarnaast ben ik me zeer bewust van het belang van gezonde voeding en een gezonde lifestyle.
Door middel van coaching breng ik mijn gevoel voor gezonde voeding en verantwoord bewegen over op mijn cliënten.